Termeni si conditii
Termeni si conditii

1. Introducere

Prezenta pagină prevede condițiile generale de utilizare și comandă a potențialilor clienți care accesează site-ul www.complexlebada.ro. Prin accessarea și utilizarea www.complexlebada.ro clientul se obligă să respecte termenii și condițiile din această secțiune precum și cei stipulați în seciunea „Politica de confidențialitate”.

Întregul continut al site-ului www.complexlebada.ro este proprietatea societăţii  SC Lebada SRL, cu sediul în localitatea Bârlad, jud. Vaslui, str. Cetatea De Pământ, nr. 60, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J37/713/1991, cod unic de înregistrare RO832790. 

Prin vizitarea sau folosirea serviciilor acestui site, vă exprimați acordul expres pentru acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea site-ului în condiții optime, vă recomandăm citirea cu atenție a acestora. În acest sens, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că prin navigarea pe site-ul nostru, putem îregistra informații sau date cu caracter personal oferite în mod voluntar sau obținute prin intermediul cookie-urilor.

2. Proprietate intelectuala 

Intregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea SC Lebada SRL si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

2.1 Utilizarea Conținutului website-ului 

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului prezent.

Nu utilizati website-ul www.complexlebada.ro in mod necorespunzator. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator. Navigarea pe site-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe site-ul nostru, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Lebada SRL este interzisa.

2.2 Limitarea răspunderii

SC Lebada SRL face toate eforturile rezonabile pentru ca informațiile furnizate pe website-ul nostru sa fie corecte, exacte si actualizate. În cazul în care exista omisiuni sau erori în conținutul website-ului, SC Lebada SRL nu isi asuma nicio răspundere sau responsabilitate. 

Preparatele culinare sunt prezentate pe www.complexlebada.ro cu un titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot fi diferite fata de imagini. Cu toate acestea, Complex Lebădă Bârlad va prezenta cât mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratețea acestora.

3. Comanda si livrare

Clientul poate plasa o comanda prin telefon la numărul 0751462821. Preturile si preparatele noastre sunt afișate in categoria “Meniu”, www.complexlebada.ro/meniu/. Celelalte produse afișate pe alte categorii ale site-ului NU fac parte din meniul de livrări. 

Complex Lebada asigura prepararea si livrarea corespunzătoare a produselor comandate de către utilizatori/cumpărători.

Plata comenzii se va efectua de către clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către SC Lebada SRL.

Complex Lebada nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

De asemenea, SC Lebada SRL poate publica pe site-ul web produse/promotii practicate intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Complex Lebăda isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre noi, acesta din urma va informa clientul.

Plasarea unei comenzi false sau cu date false duce la refuzul nostru de a onora comanda. Orice fraudă sau tentativă de fraudă va fi comunicată organelor competente în vederea soluționării. De asemenea, refuzul de a plăti o comandă fără motive reale duce la sistarea livrărilor pe viitor la adresa respectivă.

4. Forta majora

Societatea nu este răspunzătoare in niciun fel in cazul unui eveniment de forță majora care ar împiedica respectarea oricăreia dintre obligațiile ce decurg din acești Termeni si Condiții.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a consulta politica societății in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, va invitam sa accesați linkul: www.complexlebada.ro/politica-de-confidentialitate.

6. Litigii

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna ‘Termenii și condițiile’ de mai sus, și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și SC Lebada SRL . În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu va fi posibil, litigiul va fi soluționat de  instanțele judecătorești competente, în conformitate cu legile române în vigoare.

 7. Dispozitii finale

Odată cu utilizarea site-ului www.complexlebada.ro, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Ne asumăm dreptul  de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.complexlebada.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă catre utilizatori in acest sens.